Dinamo – midt i blinken

Fotointeresse og lyst til å gjøre noe annet enn å ta studiespesialiserende på vgs, var avgjørende for Sequoia Livingstone Fores valg av utdanningsløp.

Fotointeresse og lyst til å gjøre noe annet enn å ta studiespesialiserende på vgs, var avgjørende for Sequoia Livingstone Fores valg av utdanningsløp. Det ble medieproduksjon på Horten videregående skole. Etter en god sommerferie falt også en spennende lærling-mulighet på plass.

Etter to intervjurunder i august fikk Sequoia tilbud om å jobbe for Dinamo, et av Norges mest komplette kommunikasjonshus. Nå sitter hun midt i det kreative smørøyet med utsikt over Bjørvika og Grønland.

– Jeg stortrives! Opplæringssenteret for Visuell Kommunikasjon fant frem til Dinamo-muligheten for meg, og gjennom hele læretiden blir det kurs på senteret. Jeg føler meg veldig heldig, sier Sequoia.

Hun har allerede løst en rekke oppgaver. Hun har bidratt til design på brosjyrer, klistremerker, rapporter og en bok.

– Jeg følger en læreplan som innebærer mye produksjon i starten, og får god oppfølging av min faglige veileder, forteller hun.

Hvordan blir veien videre etter fagbrevet?

– Kanskje kan jeg fortsette å jobbe her, eller så er det jo en mulighet for å studere videre. Hvem vet- kanskje blir jeg lotto-millionær? spøker Sequoia.

 

 

Del via: